29 жовтня у відділі обслуговування було проведено День інформації для студентів спеціальності «Готельно-ресторанний і туристичний бізнес» Херсонського державного університету. Для них було підготовлено огляд навчальних та наукових видань за темами: «Організація обслуговування на підприємствах ресторанного господарства», «Інформаційні системи і технології в готельно-ресторанному та туристичному бізнесі», «Інноваційні ресторанні технології» тощо.
У представлених виданнях розглянуто поняття готельної справи, розкрито особливості технологічного процесу надання основних і додаткових послуг у готелях.
Література розкриває актуальні питання еволюції сфери гостинності, аналізує проблему типології та класифікації готельних підприємств.
Протягом зустрічі студенти виявили зацікавленість, ділилися враженнями та ставили питання.
Сподіваємося, що одержана інформація буде для них корисною та знайде застосування у практичній діяльності.